ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Εγκαίνια των Νέων Γραφείων της SQLearn και Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Τα νέα της γραφεία στον Πειραιά εγκαινίασε στις 30 Ιανουαρίου 2020 η εταιρεία SQLearn, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος 2020.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας, της ασφαλιστικής αγοράς, των τραπεζών, τον ακαδημαϊκό χώρο, αλλά και από δημόσιους φορείς.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Σπύρος Γκούμας στον χαιρετισμό που απηύθυνε προς στους αξιότιμους καλεσμένους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα 15 χρόνια παρουσίας της SQLearn στον χώρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά κινηθήκαμε στον χρηματοοικονομικό κλάδο και σταδιακά κερδίσαμε την εμπιστοσύνη τραπεζών, ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά και μεγάλων οργανισμών και καταφέραμε με ιδία μέσα να δημιουργήσουμε τεχνολογικά προϊόντα και ηλεκτρονικά μαθήματα. Μέχρι σήμερα έχουμε κάνει περισσότερες από 500.000 εκπαιδεύσεις και έχουμε εκδώσει περισσότερα από 200.000 πιστοποιητικά παρακολούθησης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χώρο της ναυτιλίας επισημαίνοντας ότι: «Στην πορεία λάβαμε την απόφαση να περάσουμε στον χώρο της ναυτιλιακής εκπαίδευσης. Ένα κλάδο στον οποίο τα τελευταία 40 χρόνια, παραδοσιακά, κυριαρχούσαν δύο εταιρείες του εξωτερικού. Η είσοδος μας στον κλάδο έγινε με αμφισβήτηση όλων των προϋπαρχόντων λύσεων για την εκπαίδευση των ναυτικών. Η τεχνογνωσία του e-learning που έφερε στη ναυτιλιακή εκπαίδευση η SQLearn, άλλαξε το τοπίο της ναυτιλιακής εκπαίδευσης!».

 Η SQLearn παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση στις ναυτιλιακές εταιρείες, η οποία περιλαμβάνει ένα ειδικό σύστημα e-learning, αλλά και βιβλιοθήκες ηλεκτρονικών μαθημάτων τα οποία έχουν μια εντυπωσιακά θετική αποδοχή στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά, καθώς χρησιμοποιούνται σε περισσότερα από 800 πλοία και από περισσότερους από 30.000 ναυτικούς.

 

Ο κ. Γκούμας επισήμανε επίσης ότι η πρόσφατη μετακόμιση της εταιρείας στο κέντρο του Πειραιά αποτελεί:«μια στρατηγική κίνηση που σηματοδοτεί τη βαρύτητα που δίνουμε στον ναυτιλιακό κλάδο. Παράλληλα, μας επιτρέπει να είμαστε κοντά στην πλειοψηφία των πελατών μας και διευκολύνει την καθημερινή συνεργασία και επικοινωνία μαζί τους. Επιπλέον, ικανοποιεί τις ανάγκες της διαρκώς αυξανόμενηςομάδας μας για χώρους, αλλά και για ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον».

 Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, «στο οποίο οφείλεται το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας μας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι: «μέρος της φιλοσοφίας της SQLearn είναι η ανάπτυξη των προϊόντων της να γίνεται εντός της εταιρείας (in house). Η SQLearn έχει περισσότερους από 80 εργαζόμενους προερχόμενους από διάφορα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά οι ειδικότητες που απασχολούνται στην SQLearn είναι: instructional designers, e-learning developers, graphics designers, 3D animators, sound engineers, ηθοποιοί, Software Developers, Game Developers, IT experts κ.α. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να κρατήσουμε όλα αυτά τα νέα παιδιά εντός των ελληνικών συνόρων, και μαζί να έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε προϊόντα διεθνών προδιαγραφών».

 

Τέλος, ο κ. Γκούμας αναφέρθηκε στη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα και του ατόμου που θα χρησιμοποιήσει το τελικό προϊόν δηλώνοντας ότι: «Είναι γραμμένο στο DNA της SQLearn ότι δεν αρκεί η τεχνολογία. Είναι η τεχνολογία σε συνδυασμό με τις παιδαγωγικές αρχές και τις αρχές της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, που μας δίνουν το αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε υπερήφανοι!Σε αυτά τα πλαίσια, θέλοντας να ενισχύσουμε το εν δυνάμει ανθρώπινο δυναμικό της ελληνικής ναυτιλίας, προχωρήσαμε στη δωρεά του συστήματος αλλά και των ναυτιλιακών μαθημάτων στις ΑΕΝ της χώρας. Σκοπός μας να βοηθήσουμε τους νεαρούς και νεαρές δόκιμους να εξοικειωθούν με την ύλη των μαθημάτων και να τους δώσουμε τα εφόδια για να βγουν λίγο πιο δυνατοί στην αγορά εργασίας».

 Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον αγιασμό των νέων γραφείων, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ολοκληρώθηκε με ένα cocktail reception, δίνοντας τη δυνατότητα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν να ξεναγηθούν και να περιηγηθούν στους χώρους των νέων γραφείων της εταιρείας.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search