ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

SQLearn: Tο e-learning σύστημα που παρέχει στην Prime Marine Management διακρίθηκε ως «best practice» από μεγάλη πετρελαϊκή

H SQLearn είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το e-learning σύστημα που η Prime Marine Management χρησιμοποιεί για να καλύψει τις εκπαιδευτικές της ανάγκες,διακρίθηκε σε πρόσφατο έλεγχο από μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία ως «best practice». Η Prime Marine Management έχει επιλέξει τη σουίτα εξειδικευμένων υπηρεσιών της SQLearn για τη ναυτιλία σε στόλο 40 πλοίων.

Η SQLearn είναι η πρώτη που χρησιμοποίησε το e-learning για την ανάδειξη της εκπαίδευσης στη ναυτιλία με ευέλικτες, διαδραστικές και ανακλαστικές τεχνολογίες. Το Dolphin System, ένα διαδικτυακά προσβάσιμο σύστημα e-learning ειδικά σχεδιασμένο για ναυτιλιακές εταιρείες, παρέχεται μέσω hardware για εκπαίδευση εν πλω, ενώ η εγκατάσταση στη στεριά επιτρέπει στον υπεύθυνο της εκπαίδευσης να διαχειρίζεται και να παρακολουθεί τη διαδικασία εκπαίδευσης για όλο το στόλο, σε πραγματικό χρόνο. Το Dolphin Library αποτελείται από διαδραστικά μαθήματα e-learning που καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών. Τα μαθήματα e-learning βασίζονται σε θέματα της STCW που καλύπτουν απαιτήσεις σε επίπεδο εθνικό, διεθνές και σημαίας.

Επιπλέον, η Prime Marine Management χρησιμοποιεί το Resilient Dolphin της SQLearn, μία βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών μαθημάτων που διατίθεται στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης Resilience, ώστε να βελτιωθεί η ικανότητα του πληρώματος να διαχειρίζεται στρεσογόνες προσωπικές ή επαγγελματικές προκλήσεις ή γεγονότα και να λαμβάνει αποτελεσματικές αποφάσεις.

 

 

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search