ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

To e-learning της SQLearn Διασφαλίζει τη Συνέχιση της Λειτουργίας των Ναυτιλιακών Κατά τη Διάρκεια της Πανδημίας Κορονοϊού

Η SQLearn δίνει τη δυνατότητα στις ναυτιλιακές εταιρείες να συνεχίσουν να εκπαιδεύουν το προσωπικό τους χωρίς καμία διακοπή, παρέχοντάς τους σύστημα e-learning και ηλεκτρονικά μαθήματα πιστοποιημένα από τον ABS και βασισμένα σε θέματα της STCW

Χάρη στις υπηρεσίες της SQLearn, τόσο το προσωπικό εν πλω, όσο και το προσωπικό στη στεριά, μπορεί να εκπαιδεύεται γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να επηρεάζεται από τους περιορισμούς στις μετακινήσεις.

 

Το Dolphin System, ένα διαδικτυακά προσβάσιμο σύστημα e-learning, ειδικά σχεδιασμένο για ναυτιλιακές εταιρείες, παρέχεται μέσω hardware για εκπαίδευση εν πλω, ενώ η εγκατάσταση στη στεριά επιτρέπει στον υπεύθυνο της εκπαίδευσης να διαχειρίζεται και να παρακολουθεί τη διαδικασία εκπαίδευσης για όλο το στόλο, σε πραγματικό χρόνο.

 

Το Dolphin Library αποτελείται από διαδραστικά μαθήματα e-learning που καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών. Τα μαθήματα e-learning βασίζονται σε θέματα της STCW που καλύπτουν απαιτήσεις σε επίπεδο εθνικό, διεθνές και σημαίας.

 

Επιπλέον, με την Πλατφόρμα Σύγχρονης Εκπαίδευσης & Τηλεδιασκέψεων της SQLearn, οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις και να εργάζονται με ασφάλεια από το χώρο τους, ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των στελεχών και οι συναντήσεις σε κλειστούς χώρους. Έτσι, η λειτουργία κάθε εταιρείας και οργανισμού μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα και δίχως μείωση της παραγωγικότητας μέσα από τις χαμένες εργατοώρες.

 

Η SQLearn έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει την Πλατφόρμα Σύγχρονης Εκπαίδευσης & Τηλεδιασκέψεων με μία Πλατφόρμα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης, προκειμένου να δημιουργήσει μία «εικονική αίθουσα»  για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση. Οι «εικονικές αίθουσες» δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό και διαδραστικό περιβάλλον και είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να υποκαθιστούν πλήρως τις εκπαιδευτικές λειτουργίες που υλοποιούνται σε μια φυσική αίθουσα.

 

Στο πλαίσιο της βοήθειας που παρέχει στις ναυτιλιακές εταιρείες, προκειμένου να συνεχίσουν την ομαλή λειτουργία τους, η SQLearn προσφέρει στους πελάτες της:

 

  • Μία εικονική αίθουσα εκπαίδευσης και τηλεδιασκέψεων, ενσωματωμένη με την πλατφόρμα της στεριάς, προκειμένου να πραγματοποιούνταιεκπαιδευτικά σεµινάρια σε πραγματικό χρόνο. Η εικονική αίθουσα θα είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της SQLearn χωρίς πρόσθετο κόστος, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

 

  • Ένα ηλεκτρονικό μάθημα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την πανδημία του κορονοϊού.Στόχος του μαθήματος είναι να βοηθήσει τις ναυτιλιακές εταιρείες να γνωστοποιήσουν τις συστάσεις του IMO και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), ώστε να είναι όλοι ενήμεροι και να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού. Το μάθημα αυτό θα είναι διαθέσιμο για τους πελάτες της SQLearn χωρίς πρόσθετη χρέωση!

Η SQLearn συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και να εξυπηρετεί τις ναυτιλιακές εταιρείες. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και η ομάδα μας θα σας προτείνει την κατάλληλη εκπαιδευτική λύση με βάση τις δικές σας ανάγκες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search