ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Βluebyte Cyprus & SQLearn ενώνουν δυνάμεις!

Σε μια εποχή όπου η συνεχής ανάπτυξη και η χρήση της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της ζωής καθίστανται ως επιτακτικές ανάγκες, η εκπαίδευση εξελίσσεται και διαμορφώνεται με βάση τα νέα δεδομένα, μετατρέποντας τη διαδικασία εκμάθησης σε μια εύκολη υπόθεση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η εταιρεία SQLearn, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών e-learning για τον ασφαλιστικό, ναυτιλιακό καθώς και τον τραπεζικό κλάδο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία πληροφορικής και τεχνολογίας Bluebyte Cyprus

Η στρατηγική αυτή συνεργασία συνάφθηκε με στόχο την εκπροσώπηση της SQLearn στην Κύπρο, δίνοντάς τη δυνατότητα στην κυπριακή αγορά να εμπιστευτεί τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες e-learning της SQLearn, μετατρέποντας την επαναπιστοποίηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε μία εύκολη υπόθεση! Με τη χρήση των υπηρεσιών αυτών, ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε να έχει πρόσβαση σε πιστοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό.

 

Λίγα Λόγια για την Bluebyte Cyprus

 

H Bluebyte Software ιδρύθηκε το 1990 στην Ελλάδα. Με την αύξηση της δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά, το 2005 ιδρύθηκε η τοπική εταιρία Bluebyte Cyprus με σκοπό να προσφέρει πιο άμεση και πληρέστερη εξυπηρέτηση κυρίως στις Κυπριακές Ασφαλιστικές επιχειρήσεις που εμπιστεύονται την διαχείριση τους σταχέρια του Insurance Works.

Με 15 χρόνια στην Κυπριακή αγορά, η Βluebyte Cyprus είναι η εταιρεία που προσφέρει:

  • Αξιόπιστη Μηχανογράφηση
  • Διαρκή Δωρεάν Αναβάθμιση και Βελτίωση των Εφαρμογών στις πιο σύγχρονεςτεχνολογίες
  • Συνεχή Προσαρμογή κι Εναρμόνιση στις απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς
  • Τεχνική Υποστήριξη της επιχείρησης σας, ακόμη και 365 μέρες τον χρόνο!

Η εταιρεία Bluebyte Cyprus, με το λογισμικό Insurance Works αποτελεί την πλέον καταξιωμένη εταιρία στην μηχανογράφηση των ασφαλιστικών εταιριών. Με περισσότερες από 150 εγκαταστάσεις στην Κύπρο και σύνολο που ξεπερνά τις 3000 εγκαταστάσεις μ’ αυτές της Ελλάδας, το Insurance Works καθίσταται ως το απόλυτο πολυεργαλείο στα χέρια των ασφαλιστικών επιχειρήσεων!

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search