ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Η WIMA συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση SMM HAMBURG 2022

Το παρών στη Διεθνή Έκθεση SMM HAMBURG 2022, δίνει και φέτος η WIMA.

 

Σε δήλωσή του, με αφορμή την φετινή έκθεση, ο Πρόεδρος της WIMA, κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης,  αναφέρει: 

 «Η  Διεθνής Έκθεση SMM HAMBURG 2022, είναι μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως που αφορούν το χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας και του ναυτιλιακού εξοπλισμού, με έμφαση στην τεχνολογική εξέλιξη και καινοτομία, αποτελώντας ταυτόχρονα ευκαιρία δικτύωσης και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

 Η WIMA εστιάζει τις δράσεις της στην προώθηση των επιχειρήσεων της, ώστε να ανταποκρίνονται πιο αποτελεσματικά στις σύγχρονες διεθνείς απαιτήσεις, τη διείσδυσή τους στις διεθνείς αγορές αλλά και την προσέλκυση νέων επιχειρηματικών συνεργασιών από το εξωτερικό. Ως επιχειρηματικό δίκτυο, συμβάλλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων της σε μια παραγωγική, εξωστρεφή και ανταγωνιστική οικονομία.

 Η στρατηγική επιχειρηματικής εξωστρέφειας της WIMA, δεν αποτελεί δραστηριότητα πρόσκαιρων ωφελειών,  αλλά σημαντική προοπτική για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας, στα πλαίσια του διεθνούς ανταγωνισμού. 

 Συνεχίζουμε με συνέπεια την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων υποστήριξης των επιχειρήσεων μας, προκειμένου να κινηθούν εκτός των συνόρων, στοχεύοντας στην εξαγωγική τεχνογνωσία, διαρκή ενημέρωση, συμβουλευτική υποστήριξη και δικτύωση με υποψήφιους αγοραστές. 

 Η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μας είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη και τον στόχο αυτό εξυπηρετεί η συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση SMM HAMBURG 2022».

 WIMA, Hall Β7, Stand 222.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search