ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμος Πειραιά και η Διεθνής Ναυτική & Βιομηχανική Ένωση WIMA.

Η WIMA και ο Δήμος Πειραιά προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022,με κύριο στόχο την ενίσχυση και την στήριξη της καινοτόμου ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στο τομέα της γαλάζιας οικονομίας .

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη από τον Δήμαρχο του Δήμου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τον  πρόεδρο της WIMA κ. Ηλία Χατζηεφραιμίδη, ενώ παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Πειραιά  ο κ.Δημητρης Καρύδης Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης, ο κ. Ηλίας Σαλπέας Διευθύνων Σύμβουλος Αναπτυξιακού Οργανισμού Δήμου Πειραιά “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΝ” και τα μέλη του Δ.Σ. της WIMA, ο κ .Άγγελος Δρακόπουλος Αντιπρόεδρος, ο κ. Ιωάννης Κορδάτος Γενικός Γραμματέας, ο κ. Γιώργος Λυγερός Αναπληρωματικός Γενικός Γραμματέας, η κ. Ζωή Χασούρα Ταμίας, ο κ. Γιώργος Παπαμανώλης Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, ο κ. Σπύρος Γκούμας Έφορος Διεθνών Σχέσεων και Marketing, ο κ. Θανάσης Αθανασόπουλος μέλος της WIMA ,  κα Σταματία Γιασιράνη Διευθύντρια της Ένωσης καθώς και ο κ. ο Αντώνης Μήλιας Διευθυντής Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης και η κα Θεώνη Παντελή Προϊσταμένη Τμήματος Επιχειρηματικότητας, Γαλάζιας Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.

Τόσο ο Δήμαρχος του Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, όσο και ο Πρόεδρος της WIMA κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, τόνισαν ότι ο σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, λειτουργώντας ως γέφυρα καινοτόμων ιδεών στο χώρο της γαλάζιας οικονομίας αλλά και στην εδραίωση μιας σταθερής σχέσης συνεργασίας με στόχο την ενίσχυση και την στήριξη της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας στο τομέα της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Πιο συγκεκριμένα, η WIMA καθώς και τα μέλη της, είναι στη διάθεση του Δήμου Πειραιά για οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο Δήμος Πειραιά που άπτεται του αντικειμένου της, ενώ ταυτόχρονα θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου Πειραιά για την ενίσχυση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Πειραιά θα ενημερώνει για τις ανάγκες που προκύπτουν στο Δήμο Πειραιά και που μπορεί η WIMA να συνδράμει καθώς και για τις εξελίξεις σε επιχειρηματικό επίπεδο που αφορούν την ναυτιλιακή κοινότητα.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου οι δύο φορείς θα προχωρήσουν στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και στη διοργάνωση εκδηλώσεων – ημερίδων – συνεδρίων, σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search