ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης και το Δ.Σ. της WIMA σε έκτακτη συνεδρίασή του, που ακολούθησε την θετική ανταπόκριση του Πρύτανη του ΠΑΠΕΙ στην σχετική πρόταση, αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη του ΠΑΠΕΙ ως Επίτιμου Μέλους της WIMA.

H Prisma Electronics, δημιουργός του LAROS, ενός καινοτόμου συστήματος συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων υψηλής συχνότητας που επιτρέπει την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση ενός πλοίου μέσω της τεχνολογίας AI και το VesselBot, μια εταιρεία τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και Μεγάλων Δεδομένων (Big Data) με εξειδίκευση στον τομέα της ναυτιλίας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στη ναυτιλιακή αγορά.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, στις εγκαταστάσεις της μονάδας παραγωγής της ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ, στη Μάνδρα Αττικής, σεμινάριο που αφορούσε την τεχνολογία συγκολλήσεων με χρήση αδρανών αερίων, κάτω από τις οδηγίες και την καθοδήγηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ,

Σε θετικό κλίμα η Διεθνής Ναυτική & Βιομηχανική Ένωση ενημέρωσε τον Υπουργό Ναυτιλίας για τα αιτήματά της, τις ενστάσεις της προς τις ενέργειες της COSCO στη ναυπηγοεπισκευή αλλά και την επιθυμία για διατήρηση σταθερού διαύλου επικοινωνίας και ενημέρωσης.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2021 WIMA. All Rights Reserved.

Search