ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

HELLENIC WELDING ASSOCIATION

Image

Εκπαίδευση Προσωπικού Συγκολλήσεων Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Υπεύθυνος: Δρ.Κορδάτος Ιωάννης
Διεύθυνση:
Δημοκρατίας 415,
Πέραμα 188 63
Ελλάδα

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. +30 210 62 56 706
Fax. +30 210 62 56 706
hwelda.com

Προφίλ

Η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων (ΕΛ.Ε.Σ.) ιδρύθηκε με σκοπό την διάχυση γνώσεων μέσα από την παροχή ανώτατου επιπέδου υπηρεσιών εκπαίδευσης, μεταδίδοντας τεχνογνωσία στον τομέα της συγκόλλησης, της κοπής και της διαχείρισης ποιότητας.

Κυρίαρχος στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης, που είτε οδηγεί στην απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένων διπλωμάτων και πιστοποιητικών που δίδουν πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά, είτε προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες των επιχειρήσεων και βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με την συγκόλληση.

Το διεθνές σύστημα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για προσωπικό συγκόλλησης εφαρμόζεται στην χώρας μας από την Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων, η οποία είναι διαπιστευμένη ως ένας πιστοποιημένος Εθνικός Φορέας Κατάρτισης. Η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων υλοποιεί τα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη:


IWE Διεθνής Μηχανικός Συγκόλλησης (International Welding Engineer)
IWT Διεθνής Τεχνολόγος Μηχανικός Συγκόλλησης (International Welding Technologist)
IWS Διεθνής Ειδικός Συγκόλλησης (International Welding Specialist)
IWP Διεθνής Πρακτικός Συγκόλλησης (International Welding Practitioner)
IWIP Διεθνές Προσωπικό Επιθεώρησης Συγκολλήσεων (International Welding Inspection Personnel)
Εκπαίδευση και πιστοποίηση συγκολλητών

Εκπαίδευση και πιστοποίηση συγκολλητών

Η ΕΛ.Ε.Σ. παρέχει ευέλικτα προγράμματα κατάρτισης για αρχαρίους ή/και για έμπειρους συγκολλητές. Τα μαθήματα σχεδιάζονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς αλλά και μεμονωμένων εταιριών. Όλα τα προγράμματα κατάρτισης μας έχουν την δυνατότητα να ολοκληρωθούν με μια διαδικασία πιστοποίησης συγκολλητή, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά ή οποιαδήποτε άλλα διεθνή πρότυπα απαιτούνται.

Συμβουλευτική

Η ΕΛ.Ε.Σ. προσφέρει επίσης συμβουλευτικές και άλλες υπηρεσίες στον ναυτιλιακό τομέα, στην ενέργεια, στη βιομηχανία πετρελαίου & φυσικού αερίου και στην βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών. Η επιχείρηση μας βασίζεται σε πέντε πυλώνες εξειδίκευσης και για κάθε ένα από αυτούς υπάρχει συγκεκριμένη δεξαμενή γνώσεων και δεξιοτήτων. Οι μηχανικοί μας συνεργάζονται σε διεπιστημονικές ομάδες όπως απαιτείται από τα έργα που αναλαμβάνουμε. Αυτό δίνει τη μέγιστη δυνατή προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας, οι οποίοι απολαμβάνουν και επωφελούνται πάντοτε από την βέλτιστη δυνατή λύση που προσφέρουμε.

Οι κύριοι πυλώνες δραστηριοποίησης μας είναι:
• Διαχείριση ποιότητας, ποιοτικός έλεγχος και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας
• Διαχείριση έργων
• Υπηρεσίες μηχανικού συγκολλήσεων και συντονιστή συγκολλήσεων
• Επιστήμη των υλικών, ανάλυση αστοχιών, επιλογή υλικών κλπ.
• Διάβρωση υλικών και επιθεωρήσεις βαφών

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2023 WIMA. All Rights Reserved.

Search