ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

ENVIRONMENTAL PROTECTION ENGINEERING S.A.

Image

Απόρριψη θαλάσσιων και βιομηχανικών διαρροών

Υπεύθυνος: κ. Ιάσονας Λαΐνος
Διεύθυνση:
Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού
Σχιστό
Ελλάδα

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: +30 210 40 93 000
Fax: +30 210 46 17 423
epe.gr

Προφίλ

Η ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1977 για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων στον τομέα της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η ΕΠΕ είναι μια παγκόσμια εταιρεία που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της αντιμετώπισης θαλάσσιων και βιομηχανικών ρυπάνσεων, διαχείρισης επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων από πλοία (Port Reception Facilities) και βιομηχανίες, υπηρεσιών περιβαλλοντικής αποκατάστασης και προστασίας, συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών κατάρτισης και εκπαίδευσης κ.λ.π..

Η ΕΠΕ προμηθεύει προϊόντα και υλικά για την αντιμετώπιση ρυπάνσεων. Η Εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα συλλογής και επεξεργασίας νερού και λυμάτων για την ναυπηγική βιομηχανία. Η ΕΠΕ παράγει διαχωριστές νερού - πετρελαίου (POSEIDON FIT και POSEIDON EVO), γεννήτριες γλυκού νερού (ALIOS EVO) και συστήματα απολύμανσης γλυκού νερού (AliosChlor).

Η EPE έχει επίσης αναπτύξει δραστηριότητες καθοδικής προστασίας και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη από τους κύριους εξειδικευμένους προμηθευτές των Sacrificial Anodes, με εφαρμογές σε υποθαλάσσιες υποδομές, ακτοπλοϊκές και χερσαίες κατασκευές, υπόγειους αγωγούς, αιολικούς σταθμούς, προβλήτες, πλοία, γιοτ.

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2021 WIMA. All Rights Reserved.

Search