ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

ΦΟΡΟΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Image

Φορολογικές / Λογιστικές Εργασίες – Οργάνωση Επιχειρήσεων

Υπεύθυνος: κ. Βασίλης Χαντζής
Διεύθυνση:
Ηπείρου 9
Αργυρούπολη 164 52
Ελλάδα

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ:. +30 213 02 80 516
Fax:+30 213 02 80 514

Προφίλ

Η εταιρία μας Β.Χαντζής & Ε.Γκουγκούτσης Ο.Ε. <<Φοροεπιμέλεια>> έχει δεκαοκταετή συνεχή παρουσία στον λογιστικό και χρηματοοικονομικό κλάδο. Προϊόν της συνεργασιας των κυρίων Χαντζή και Γκουγκούτση με σκοπό την παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών που αφορούν κάθε είδους επιχείρηση, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.
Ο σκοπός της εταιρίας μας δεν είναι μόνο η σωστή τήρηση και παρακολούθηση των λογιστικών, φοροτεχνικών, εργατικών και ασφαλιστικών θεμάτων που αφορούν κάθε είδους επιχείρηση, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες αλλά και η κατάστρωση επιχειρηματικών πλάνων. Το δύσκολο αυτό έργο μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον συνεχούς αλλαγής νόμων και άγριων φοροεπιδρομών αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας η δωδεκαμελής ομάδα άρτια εκπαιδευμένων και έμπειρων συνεργατών μας.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την εταιρία μας ξεκινούν με την κατάστρωση του business plan  και συνεχίζεται με την πλήρη λογιστική και φορολογική υποστήριξη βιβλίων Β΄ & Γ΄ κατηγορίας, η μηχανογράφηση των επιχειρήσεων καθώς επίσης και ο ολοκληρωτικός φορολογικός  σχεδιασμός  σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, παράλληλα με την ενημέρωση και παρακολούθηση των εργατικών και ασφαλιστικών θεμάτων.
Η συνεχής παρουσία και ανάπτυξη της εταιρίας μας καθώς και τα ονόματα του πελατολογίου μας είναι η εγγύηση της καλής ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2023 WIMA. All Rights Reserved.

Search