ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

HERMES LINES S.A

Προφίλ

Λειτουργώντας από το 1987 προσφέρουμε με συνέπεια στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ ΛΑΪΝΣ Α.Ε. – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ είναι κυρίαρχη επιχείρηση μεταφορών και διακίνησης αγαθών σε παγκόσμιο επίπεδο από και προς την Ελλάδα. Με εντυπωσιακό πελατολόγιο, κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας και η έντονα ανοδική πορεία μας.
Με την 20ετή και πλέον δραστηριότητά μας αλλά και το έμπειρο προσωπικό μας, εξυπηρετούμε με συνέπεια, εχεμύθεια και αξιοπιστία τους εισαγωγείς – εξαγωγείς της χώρας μας με τα πλέον σύγχρονα μέσα μεταφοράς.
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά πλήρη φορτίων καθώς και τμηματικών φορτίων (groupage) με ταχύτητα και ασφάλεια, είτε με containers είτε με φορτηγά αυτοκίνητα.
Βασικός άξονας της φιλοσοφίας μας, αλλά και πρωταρχικό μέλημα όλων μας στην ΕΡΜΗΣ ΛΑΪΝΣ Α.Ε., είναι η συνεχής προσπάθεια για πλήρη ικανοποίηση του πελάτη όσον αφορά το service, την αξιοπιστία και την ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, επιδιώκοντας παράλληλα όλα τα παραπάνω να συνδυάζονται με την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2023 WIMA. All Rights Reserved.

Search