ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

PREVENTION AT SEA

Image

Εφαρμογές Λογισμικού Ναυτιλίας & Υπηρεσίες Αξιολόγησης Κινδύνων

Υπεύθυνος: Κα. Βίκυ Σταμάτη
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, 52
Υδρόγειος Tower T.K 6017
Λάρνακα, Κύπρος

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ:. +30 210 64 37 637
Fax: +357 24819881
preventionatsea.com

Προφίλ

Η εταιρεία Prevention at Sea είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 ως Maritime Technology και Marine Risk με πιστοποίση από τους Lloyd’s Register και εχει ως θεμέλιο ίδρυσής της την κουλτούρα της ασφάλειας και της πρόληψης. Ο σκοπός ίδρυσης της εταιρείας ηταν να υπηρετεί την ναυτιλία παρεχοντας της αφενός τρόπους πρόληψης των κακώς κείμενων και αφετέρου την προώθηση των θετικών. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την ποικιλία των ναυτιλιακών υπηρεσιών που προσφέρουμε όπως επίσης και απο τα καινοτόμα λογισμικά μας τα οποία υποστηρίζουν την δυνατότητα κατάργησης χρήσης εκτυπωμένου χαρτιού  (λειτουργίες paperless) ελαχιστοποιώντας ετσι τον χρόνο που απαιτείται για την διαχείρησή τους, μεγιστοποιώντας την απόδοση του στόλου, εξαλείφοντας πιθάνα ρίσκα που προκύπτουν από λανθασμένη διαχείρηση του ανθρώπου ο οποίος και παίζει τον ουσιαστικότερο άλλωστε ρόλο στην πρόκληση ή την αποφυγή ατυχημάτων και εξασφαλίζοντας την συμμόρφωση με τους τοπικούς και διεθνείς κανονισμούς.
Στόχος της Prevention at Sea είναι να παρέχει στον πολύπλοκο και απαιτητικό χώρο της ναυτιλίας τα κατάλληλα εργαλεία που θα εξασφαλίζουν ασφαλή και αποτελεσματικά ταξίδια και πράγματι πιστεύουμε πως η επίτευξη της διασφάλισης, τόσο της ανθρώπινης ζωής όσο και του πλοίου και του περιβάλλοντος, έγκεινται στην ίδια την φιλοσοφία ίδρυσης της εταιρείας μας η οποία επιδίδεται στην δημιουργία καινοτόμων λογισμικών, στην έγκυρη διάγνωση και αξιολόγηση του ρίσκου, στον σύγχρονο τρόπο και μοντέλα επιθεωρήσεων και τέλος στην εκπαίδευση. Κατά αυτόν τον τρόπο προφυλάσσουμε  όχι μόνο τη ζωή, τις επενδύσεις και τις επιχειρήσεις των πελατών μας αλλά τους εξασφαλίζουμε επίσης την στρατηγική επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων τους.

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2021 WIMA. All Rights Reserved.

Search