ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

PRISMA ELECTRONICS

Image

Σύστημα Aσύρματης Aπομακρυσμένης Παρακολούθησης και Ανάλυσης Απόδοσης

Υπεύθυνος: κ. Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Ποσειδώνος 42
Καλλιθέα 17675
Ελλάδα

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τηλ:. +30 210 93 13 110
laros.gr

Προφίλ

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ιδρύθηκε το 1991 έχοντας ως αποστολή την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένων λύσεων στους τομείς Ηλεκτρονικών συστημάτων, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Έρευνας & Ανάπτυξης καθώς και Αεροδιαστημικής.

Η εταιρία θεωρείται η μεγαλύτερη του είδους της στην Ελληνική επικράτεια, ως αποτέλεσμα της σταθερά υψηλής ποιότητας στην παραγωγή προϊόντων, υπηρεσιών, της συνεχούς και αδιάλειπτης προσπάθειας για αξιόπιστη υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες της. Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και κεντρικά γραφεία στην Αλεξανδρούπολη, ενώ στην Αθήνα στεγάζονται τα τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης και Πωλήσεων. Μέσω των γραφείων της Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη καλύπτονται οι δραστηριότητες Marketing και Πωλήσεων σε Ευρώπη και Αμερική. Περισσότερες πληροφορίες στο www.prisma.gr


Το LAROS είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα που επιτρέπει την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση, καταγραφή και ανάλυση κρίσιμων παραμέτρων για την λειτουργία ενός σκάφους. Το σύστημα LAROS είναι ένα πολυδύναμο εργαλείο που παρέχει διάγνωση, πρόγνωση και έγκαιρη προειδοποίηση συλλέγοντας και μεταδίδοντας δεδομένα στο κέντρο ελέγχου σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο αφενός αυξάνονται οι επιδόσεις του εκάστοτε σκάφους, αφετέρου δε βελτιώνεται σημαντικά η ασφάλεια και η απόδοση λειτουργίας του.


Πολλές διεθνείς εταιρίες από τον χώρο της ποντοπόρου ναυτιλίας έχουν υιοθετήσει το LAROS αναζητώντας καλύτερα επίπεδα λειτουργίας, περιβαλλοντικής προστασίας και ταυτόχρονα δυναμικής-προληπτικής συντήρησης και συντονισμού ανάμεσα στα πληρώματα και την διοίκηση. Περισσότερες πληροφορίες στο www.laros.gr

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2021 WIMA. All Rights Reserved.

Search