ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

SQLEARN

Image

E-learning (εξ αποστάσεως εκπαίδευση)

Υπεύθυνος: κ. Σπυρίδων Γκούμας
Διεύθυνση:
Σκουζέ 6, Κτίριο Γαλαξίας
Πειραιάς 185 36
Ελλάδα

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ:. +30 210 77 78 877
sqlearn.gr

Προφίλ

Η εταιρεία SQLearn είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται από το 2006 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέχοντας υπηρεσίες αποκλειστικά στον τομέα την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning).

Η SQLearn παρέχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης σχεδιασμένη ειδικά για ναυτιλιακές εταιρείες η οποία δίνει στα μέλη των πληρωμάτων πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και δοκιμασίες αξιολόγησης είτε βρίσκονται στην στεριά είτε σε πλοίο. Η SQLearn σχεδιάζει και αναπτύσσει εκπαιδευτικό υλικό σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε εταιρείας όπως αυτές προκύπτουν από τις εθνικές και διεθνείς απαιτήσεις, τη σημαία και τα ταξίδια. Επίσης, δημιουργεί μαθήματα από αναφορές συμβάντων (lessons learnt courses) τα οποία βοηθούν τα πληρώματα να κατανοήσουν την βασική αιτία ενός συμβάντος ώστε να αποτραπούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον. Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί επάνω στο πλοίο για συνεδρίες εκπαίδευσης βάση εμπειρίας (reflective learning sessions) ώστε να δώσει στους χρήστες μια ακριβή περιγραφή ενός συμβάντος και να αποτελέσει βάση για περαιτέρω συζήτηση.

Οι λύσεις της SQLearn για το e-learning, η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης και τα ηλεκτρονικά μαθήματα πιστοποιήθηκαν από τον Αμερικάνικο Νηογνώμονα (American Bureau of Shipping, ABS), σύμφωνα με τα Πρότυπα του ABS για την Πιστοποίηση Εγκαταστάσεων Εκπαίδευσης & Προγραμμάτων Κατάρτισης για τη Ναυτιλία.

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2023 WIMA. All Rights Reserved.

Search