ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS

Image

Ανάπτυξη και Εμπορία Προϊόντων Τηλεϊατρικής

Υπεύθυνος: Δρ. Φίλιππος Σωτηριάδης
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Αλέξανδρου Παπαναστασίου 151
185 33, Πειραιάς
Ελλάδα

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ:. +30 211 1165330-2
Fax:+30 211 11 65 333
tma.com.gr

Προφίλ

H Telematic Medical Applications είναι ένας κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής Υγείας (Healthcare System Integrator) και λύσεων προστιθέμενης αξίας (Value Added Solutions Provider) στο χώρο των Ολοκληρωμένων Συστημάτων Πληροφορικής Υγείας.

Η Telematic Medical Applications κατασκευάζει και διαθέτει εμπορικά τον φορητό σταθμό Κλινικής Τηλεϊατρικής NoAH Telemedicine System και την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ιατρικού φακέλου ασθενούς e-Hygeia Cloud EMR Platform.

Ο φορητός Σταθμός Τηλεϊατρικής NoAH Ark of Health της TMA είναι μια ολοκληρωμένη λύση τηλεϊατρικής, η οποία προσφέρει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενός κέντρου υγείας στο μέγεθος μιας βαλίτσας. Περιέχει ιατρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες παρέχουν δυνατότητα αξιολόγησης της κατάστασης ενός ασθενούς που βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή. Περιστατικά που απαιτούν άμεση και ευέλικτη προσέγγιση, μπορούν να αντιμετωπιστούν πλήρως χάρη στον φορητό σταθμό τηλεϊατρικής NoAH της ΤΜΑ.

Η πιστοποίηση του Inmarsat στον τομέα των Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιών, την οποία κατέχει το σύστημα NoAH Telemedicine, διασφαλίζει την απροβλημάτιστη ροή δεδομένων μεταξύ του απομακρυσμένου σταθμού και του Ιατρικού Συμβούλου.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα Τηλεϊατρικών υπηρεσιών e-Hygeia της TMA αποτελεί μια Cloud based πλατφόρμα αρχειοθέτησης ιατρικού φακέλου και υπηρεσιών τηλε-συμβουλευτικής. Μέσω της πλατφόρμας, οι ιατροί ενημερώνονται όταν παρουσιαστεί ένα περιστατικό (επείγον ή προγραμματισμένο) και με λίγα κλικ μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση του ασθενούς, το ιστορικό του, να λάβουν τις ιατρικές μετρήσεις που έχουν αποσταλεί μέσω των φορητών σταθμών τηλεϊατρικής NoAH Ark of Health, ακόμα και να συνομιλήσουν μέσω τηλε-διάσκεψης με τον ασθενή.

Η Telematic Medical Applications ΜΕΠΕ αναπτύσσεται διαρκώς και στις κύριες δραστηριότητές της περιλαμβάνονται η σχεδίαση και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Συστημάτων Πληροφορικής Υγείας & Τηλεϊατρικής, καθώς και η παροχή Ολοκληρωμένων λύσεων ΙΤ.

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2023 WIMA. All Rights Reserved.

Search