ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

ΠΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΩΤΙΚΗ

Image

Τεχνικά Μονωτικά Υλικά & Συστήματα Παθητικής Πυρασφάλειας

Υπεύθυνος: κ. Κωνσταντίνος Λιάκας
Διεύθυνση:
Πολυδεύκους 23-25 & Αγίου Φιλίππου
18545, Πειραίας

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: +30 2104612015, +30 2104635388, +30 2104131143
www.plefsismonotiki.gr

Προφίλ

Η επιχείρηση ΠΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΩΤΙΚΗ έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και προμήθεια μονωτικών, βιομηχανικών,δομικών και πυρίμαχων υλικών. Ο κύριοι τομείς όπου δραστηριοποιούμαστε είναι η ναυτιλία, η βιομηχανία και οι κατασκευές.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, η τεχνική υποστήριξη και η διαρκής παρακαταθήκητων προϊόντων για άμεση διάθεση. Τα προϊόντα μας είναι επιλεγμένα με γνώμονα την ποιότητα, την αποδοτικότητα και την καινοτομία. Προέρχονται από αναγνωρισμένους διεθνείς αλλά και εγχώριους οίκους και είναι πιστοποιημένα τόσο από διεθνείς νηογνώμονες όσο και από διεθνή ινστιτούτα. Σε μια εποχή που οι κανονισμοί, τα περιβαλλοντικά ζητήματα και οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής γίνονται όλο και πιο περίπλοκες, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και ενημερωνόμαστε για την εξέλιξη της τεχνολογίας, ώστε να εξυπηρετούμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σε καινούρια υλικά και τρόπους εφαρμογής.

Είμαστε αποκλειστικοί εκπρόσωποι και διανομείς του οίκου PAROC, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούςπετροβάμβακα με έδρα τη Φινλανδία. Τα προϊόντα PAROC διακρίνονται διεθνώς τόσο για την υψηλή τους ποιότηταόσο και για το εύρος των εφαρμογών τους στους τομείς της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας και των Κατασκευών όπου απαιτείται μόνωση υψηλής απόδοσης.

Εκπροσωπούμε και διανέμουμε τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου L’Isolante K-Flex, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά θερμομονωτικών και ηχομονωτικών ελαστομερών. Τα προϊόντα K-Flex χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία και βρίσκουν εφαρμογή στους τομείς της βιομηχανίας, των κατασκευών, εγκαταστάσεων HVAC, ναυτιλίας, ηλιακών, ηχομόνωσης και πυρασφάλειας.

Εκπροσωπούμε και διανέμουμε τα προϊόντα του οίκου Klevers, του μεγαλύτερου παραγωγού υαλοϋφασμάτων στη Γερμανία και ενός από τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς. Τα τεχνικά υαλοΰφάσματα Klevers χρησιμοποιούνται σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας έως 1200°C.

Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται σε εύρος θερμοκρασίας από -200οC έως + 1260οC

Ταυτόχρονα διατηρούμε εμπορική συνεργασία με πολλούς Έλληνες και ξένους κατασκευαστές προϊόντων:

Πετροβάμβακα, Υαλοβάμβακα, Κεραμοβάμβακα, Ελαστομερή μόνωση, Προϊόντα ηχομόνωσης, στηρίγματα μόνωσης, Ειδικά συγκολλητικά, Στεγανοποίητικά και επισκευαστικά προϊόντα, ταινίες και εξαρτήματα μόνωσης.

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2023 WIMA. All Rights Reserved.

Search