ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΤΥΠΟΣ

Συμμετοχή της WIMA στο MEDYS 2019

Με δικό της περίπτερο έλαβε μέρος η WIMA στην Έκθεση “MEDYS 2019” που διοργάνωσε το Greek Yachting Association στην Μαρίνα του Ναυπλίου για 6η συνεχή χρονιά.

Η Έκθεση προσέλκυσε επαγγελματίες και επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο που ενδιαφέρονται για το yachting και για τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον κλάδο.

 

Η δεξίωση έναρξης φιλοξενήθηκε στο εντυπωσιακό Κάστρο του Παλαμιδίου, παρέχοντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό τους σε έναν τόσο ιστορικό και ταυτόχρονα ειδυλλιακό χώρο με θέα την Μαρίνα και τα φωτισμένα σκάφη.

 

Η έκθεση εγκαινιάστηκε το Σάββατο 4 Μαΐου και διήρκησε μέχρι την Τετάρτη 8 Μαΐου, διευρυμένη κατά μια ημέρα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, άλλωστε και τα 120 σκάφη που στόλισαν την Μαρίνα του Ναυπλίου υποδηλώνουν την δυναμική της Έκθεσης.

 

Η WIMA, επεκτείνοντας τις δράσεις της στον τομέα του Yachting, θεωρεί την φετινή συμμετοχή της  ιδιαίτερα εποικοδομητική λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση τόσο των αξιόλογων εκθετών, ανάμεσα τους μέλη της Ένωσης (J. & E. Papadοpoulos S.A., Paramina S.A., Tog & Tog,), όσο και των εκπροσώπων από τα σκάφη καθώς και από τους επισκέπτες –  επαγγελματίες του yachting οι οποίοι αναζητούν νέες συνεργασίες.

 

Ευχαριστούμε τα μέλη της Ένωσης που παρευρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους την συμμετοχή της WIMA και βοήθησαν στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας της Ένωσης, διευρύνοντας τους ορίζοντες για νέες κερδοφόρες συνεργασίες.

Διαβάστε το άρθρο απο Liberty Press εδώ

 

 

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search